Vinkoprom u proširivanje prodajnog centra u Vinkovcima ulaže sedam milijuna kuna

Foto: Grad Vinkovci

VINKOVCI, Tvrtka Vinkoprom od jeseni radi na proširivanju i modernizaciji postojećeg prodajnog centra u Vinkovcima koji bi, kada do ljeta radovi završe, trebao dobiti novih oko 2.000 četvornih metara prodajnog prostora u što će ta tvrtka investirati oko sedam milijuna kuna.

S planovima te tvrtke u utorak se upoznao vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić tijekom posjeta Vinkopromu i razgovora s čelnim ljudima tvrtke.

“Dogradnjom i proširenjem prodajnog centra u Vinkovcima, kao i aktivnostima na ostalim lokacijama gdje posluju, plan je ove tvrtke, kako smo čuli, podići poslovnu učinovitost, poboljšati uslugu kupcima,a  bitno je napomenuti kako su izvođenje radova, investiciju vrijednu oko sedam milijuna kuna, povjerili malim tvrtkama s našeg područja kako bi i na taj način otvorili mogućnost novih poslova”, kazao je Bosančić dodajući kako u Vinkovcima ima mnogo pozititivnih, a samim time uspješnih priča koje treba istaknuti da budu poticaj i drugima da rade i stvaraju.

Ta tvrtka, koja je prošlu godinu završila s rastom prihoda od osam posto, u suradnji s Visokom poslovnom školom iz Zagreba Vinkoprom stipendira i 24 studenta, koji su trenutno pri završetku treće godine studija, smjer ekonomija i poduzetništvo.

“Dogradnjom ćemo kapacitete prodajnog centra proširiti s 3900, na 6000 kvadrata i na taj način omogućiti veći asortiman i bolju ponuda kupcima, veće parkiralište, dok ćemo obukom naših djelatnika omogućiti i bolju uslugu”, kazao je direktor Vinkoproma Vladimir Raguž dodajući kako u tvrtki danas radi gotovo 250, a nedavno je zaposleno 13 novih djelatnika.