Na Bajakovu pronađeno 12,5 kilograma marihuane

Foto: nacional.hr

VINKOVCI, Iz PU izvijestili su kako je zajedničkim postupanjem policijskih službenika i djelatnika carine, 10. veljače u večernjim satima, u kombi vozilu hrvatskih registarskih oznaka na MGCP Bajakovo pronađeno oko 12,5 kg opojne droge tipa marihuana. Iz policije navode kako se droga nalazila skrivena u preinačenim dijelovima vozila, u 35 pvc paketa. Vozač, 52-godišnji hrvatski državljanin, uhićen je i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, predan pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, navode iz PU Vukovarsko-srijemske.

Iz PU izvijestili su i kako je u PP Vukovar provedeno kriminalističko istraživanje nad 26–godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđena sumnja kako je tijekom prošlog tjedna počinio tri kaznena djela na području Vukovara. Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, radi se o provali u pomoćne prostorije obiteljske kuće u Cvjetnom naselju iz kojih je otuđio suhomesnate proizvode i alkoholno piće, provalu u skladište trgovačkog obrta u Novoj ulici iz kojih nije otuđio ništa te krađi suhomesnatih proizvoda i alkohola iz pomoćnih prostorija obiteljske kuće u Ilirskoj ulici. 26-godišnjak je uhićen te uz kaznenu prijavu priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i to u Mirkovcima.