NK Bedem iz Ivankova pobjednik Kupa NS Vinkovci

Foto: www.novosti.hr

VINKOVCI, NK Bedem iz Ivankova pobjednik je Kupa Nogometnog središta Vinkovci. Momčad iz Ivankova je rezultatom 2:0 u finalu Kupa NS Vinkovcima pobijedila NK Dilj. Zgoditke su postigli Vinko Pinatarić (39) i Marin Ležaić (62) te zasluženo stigli do još jednog pehara u klupskim vitrinama.

S osvajanjem Kupa NK Bedem je osigurao polufinale Županijskog kupa kojega su već ranije osigurali NK Sloga iz Borova i NK Slavonija iz Soljana. Prema propozicijama jedan od njih će se plasirati izravno u finale dok će ždrijebom biti određeno koja će se dva kluba boriti u polufinalu.

Govoreći o odigranoj utakmici trener NK Bedema Zoran Tomić rekao je kako je njegova momčad bila malo bolji i čvršći suparnik iako je NK Dilj vrlo ozbiljna i dobro posložena momčad.

“Zasluženo smo pobijedili, a imali smo šanse i kontrolu igre. Kup NS Vinkovci od početka sezone bio nam je prioritet, a živimo za to da iduće sezone dovedemo prvoligaša na naš Grac u sklopu Kupa. Čestitam bih Dilju na fer i korektnoj igri, kao i svojoj momčadi na pobjedi. Nadam se da će se ozlijeđeni igrači s današnje utakmice, Marko Mlakić i Igor Babić, što prije oporaviti”, rekao je Tomić.

Trener NK Dilja Vedran Rožić rekao je da je momčad Bedema bila bolja za za dva postignuta zgoditka ali da su i oni imali neke prilike koje nisu iskoristili.

“NK Bedem je zasluženo osvojio KUP, a mi se okrećemo prvenstvu. Imamo nekoliko ozlijeđenih igrača ali ekipirat ćemo se i idemo po nove bodove”, rekao je Rožić.