Josip Gregorović novi predsjednik županjskog SDP-a

Foto: Hrvatski radio Županja

ŽUPANJA, Na konstituirajućoj sjednici Gradskog odbora SDP-a Županja, članovi stranke su izabrali novo rukovodstvo, a za predsjednika stranke, između troje kandidatata, izabran je tridesetjednogodišnji dosadašnji tajnik i aktualni gradski vijećnik Josip Gregorović.

Za dopredsjednike izabrani su Zdenko Dabić i Igor Kozarević. Na konstituirajućoj sjednici Gradskog odbora potvrđeno je devet kandidata izabranih na Izbornoj konvenciji koji sa predsjednikom, dva potpredsjednika i tajnikom čine ukupno trinaest članova. Prihvaćen je prijedlog predsjednika te je na funkciju tajnice izabrana Marčela Maričid.

Iz SDP-a Županja navode kako se njihova gradska organizacija može pohvaliti s aktivnim Socijaldemokratskim forumom žena SDP-a Županja koji je sigurno jedan od razloga velikog postotka zastupljenosti žena i u novom sazivu Gradskog odbora u kojem čine više od 50%.

“Važno je intenzivirati suradnju s građanima, zauzimati medijski prostor radi bolje komunikacije politike koju organizacija provodi, aktivirati nove članove kojih potencijalno u Županji sigurno ima jer je nezadovoljstvo trenutnim vođenjem grada veliko, pripremiti stranku za sljedede lokalne izbore i vratiti povjerenje građana u SDP”, istaknuo je Gregorović, a najavio je i druge aktivnosti i novine za koje će javnost, kako je rečeno, pravovremeno biti obavještena.