U prometnoj nesreći u Vinkovcima četiri teže ozlijeđene osobe, među njima i dvoje djece

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Prema policijskom izvješću PU Vukovarsko – srijemske dvoje djece, 11 i 13 godina, vozač osobnog vozila te 36-godišnja putnica teže su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 15.45 sati u Vinkovcima. Prema navodima policije nesreća se dogodila jer 28-godišnji vozač teretnog vozila  vinkovačkih registracijskih oznaka dolaskom do raskrižja na južnoj obilaznici grada nije se zaustavio ispred raskrižja. Teretno vozilo se nastavio kretati ravno uslijed čega je došlo do udara u osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40–godišnjak iz Sesveta.

Policija se oglasila i oko prometne nesreće na cesti Nuštar – Pačetin, kod skretanja za Tordince, u kojoj je 26-godišnjak iz Kutine smrtno stradao. Prema navodima PU očevid prometne nesreće pokazao je kako je do prometne nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila pri kojoj je 26-godišnjak izgubio nadzor nad vozilom, sletio vozilom s kolnika u šumu te udario u stablo. Na mjestu događaja 26-godišnjak je preminuo.

Inače, na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-2, Vukovar, Cerna, Ivankovo, Posavski Podgajci); četiri prometne nesreće u kojima je ukupno pet osoba lakše ozlijeđeno (Vinkovci-2, Gunja, Stari Mikanovci); jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena (Vinkovci) i jedna prometna nesreća sa smrtnom posljedicom(Nuštar-Pačetin).