Potraga obustavljena, pronađeno mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, U Dunavu, na izlasku iz mjesta Sotin, u ponedjeljak navečer pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće županijske bolnice Vukovar.

„Dok se ne obavi obdukcija i ne utvrdi identitet osobe ne možemo potvrditi da se radi o nestaloj 29-godišnjakinji iz Vukovara, za kojom tragamo nekoliko dana, navode iz policije“, stoji u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske županije.

Sumnja se kako se radi o tijelu Željke Šalinović Roknić (29) koja je u petak, prije podne, nestala u vodama Dunava. Toga dana je ona kod Dunava bila sa sinom Stefanom (4) i majkom. Nesretni dječak je u jednom trenutku pao u vodu te je njegovo beživoto tijelo pronađeno par stotina metara nizvodno. U trenutku tragedije Željka je ušla u vodu i od tada se vrši potraga za njom.

Policija je izvjestila kako je u noći 3./4. rujna provaljeno u trgovinu mješovitom robom u Vukovaru, u ulici Hrvatskog zrakoplovstva. Otuđeno je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nekoliko tisuća kuna otuđeno je iz obiteljske kuće 50-godišnjakinje u Cvjetnoj ulici u Starim Jankovcima. Provala se dogodila jučer, 4. rujna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je šest prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta(Ilok-2, Vukovar-2, Tovarnik) i jedna prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene (Gradište).