Objavljen video snimak napada na dvojicu Vukovaraca koji se dogodio u četvrtak

Foto: screenshot

VUKOVAR, Neki od naših čitatelja poslali su nam video snimak napada na dvojicu Vukovaraca, 24 i 29 godina, koji se dogodio u četvrtak oko podneva na parkingu Hotela Dunav.

Kako se vidi na snimku više osoba sudjelovalo je u napadu u kojem je, kako je navela policija, jedna od osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Napadnuta su dvojica mladića srpske nacionalnosti što policija nije željela potvrditi. Iz PU su samo rekli kako ne isključuju mogućnost da se radilo o navijačkom sukobu kao i da će dalja istraga utvrditi sve što se dogodilo. Govoreći o događaju od četvrtka predsjednik vukovarskog SDSS-a i gradski vijećnik Srđan Kolar u izjavi za portal Novosti kazao je kako je ozlijeđeni mladić već jednom, prije nekoliko mjeseci, bio meta napada navijačke skupine BB-a ispred jednoga vukovarskog kafića.   

„Navijači iz Zagreba, čiji je kombi pronađen, došli su u Vukovar taj dan, navodno, zbog sprovoda jednog branitelja. Bili su u društvu navijača iz Vukovara koji su očigledno prepoznali te momke. Istraga će utvrditi što se dogodilo ali po onome što znamo više osoba izvršilo je napad. Stariji je uspio pobjeći, mlađi nije. Ispred stranke uputiti ćemo službeni apel MUP-u i gradskim vlasti da učine sve da se počinitelji pronađu“, rekao je Kolar.

Video snimak napada možete pogledati na: https://www.facebook.com/1083898388288593/videos/2663456507258294/