Fizički obračun ispred kafića, nekoliko krađa i 11 prometnih nesreća

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je u svome redovitom izvješću o događajima koje su zabilježili proteklog vikenda. Kako navode iz PU s traktorske prikolice koja se nalazila parkirana u Bapskoj otuđen je motorni trimer. Krađa se dogodila 18. svibnja, a vlasniku, 59-godišnjaku iz Bapske, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

U noći 17./18. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u dva radna stroja koja su se nalazila parkirana u Vinkovcima, u vlasništvu građevinskih tvrtki s istarskog odnosno osječkog područja. Otuđena je veća količina goriva. Materijalna šteta bit će poznata po dostavljenom odštetnom zahtjevu.

Veća količina robe široke potrošnje otuđena je iz trgovine u Ostrovu. Provala se dogodila u noći 17./18. svibnja. Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena.

U nedjelju, oko 17 sati, ispred ugostiteljskog objekta u ulici A. Starčevića u Vinkovcima, dogodio se fizički sukob između 32-godišnjaka iz Vinkovaca, 23-godišnjaka iz Mirkovaca i 21-godišnjaka iz Vinkovaca. U sukobu je 21-godišnjak lakše ozlijeđen. Protiv 32-godišnjaka i 23-godišnajak slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl.13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda dogodilo se 11 prometnih nesreća, od čega osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta i tri prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe lakše ozlijeđene (Vukovar, Vođinci, Drenovci).