Grad Vinkovci prodaje gradilišta s mogućnošću popusta i do 95%

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Kako bi potaknule demografsku obnovu, urbanu regeneraciju naselja te se smanjilo iseljavanje mladih obitelji, gradske vlasti Vinkovaca odlučile su prodavati gradilišta u svom vlasništvu u svrhu izgradnje obiteljskih kuća, po povoljnijim uvjetima.

Grad Vinkovci objavio je novi krug prodaje gradilišta u svom vlasništvu, a riječ je o gradilištima koja se nalaze u ulici Dragutina Žanića Karle.

Prodaje se 6 gradilišta na koja najpovoljniji ponuditelji, ukoliko ispunjavaju uvjete, mogu ostvariti popust na ponuđenu cijenu i to na slijedeći način:

BROJ ČLANOVA OBITELJI POPUST NA PONUĐENU CIJENU
Obitelj bez djece 10%
Obitelj s jednim djetetom 30%
Obitelj s dvoje djece 50%
Obitelj sa troje djece 70%
Obitelj s četvero i više djece 85%

Mlade obitelji do 45 godina starosti ostvarivale bi dodatni popust od 10% na ponuđenu cijenu.

Površine navedenih gradilišta kreću se u rasponu od 280 do 620 m².

Natječaj je objavljen u Vinkovačkom listu, oglasnoj ploči i web stranici Grada Vinkovaca

Pozivaju se svi zainteresirani da se dostave svoje ponude na adresu Grad Vinkovci, Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom i mjesnu samoupravu, Bana J. Jelačića 1, Vinkovci. Javno otvaranje ponuda biti će održano 31. ožujka 2020. godine u 10:00 sati, u maloj vijećnici Grada Vinkovaca.

Sve informacije o natječaju mogu se dobiti na adresi: Grad Vinkovci, Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom i mjesnu samoupravu, Bana J. Jelačića 1, potkrovlje, soba br. 32 ili na telefon 032/337-215.