Provale i krađe obilježila posljednja 24 sata

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je kako je prije nekoliko tjedana nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 52-godišnjaka u Šarengradu i tom prilikom otuđio motornu pilu. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Iz obiteljske kuće 35-godišnjaka u Boboti otuđen je televizor i bušilica. Provala se dogodila između 7. i 10. listopada. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći 9./10. listopada, na cesti između mjesta Novi Jankovci i Privlaka, nepoznati počinitelj otuđio je s dva radna stroja akumulatore, a iz spremnika veću količinu goriva. Vlasniku, trgovačkom društvu iz Vinkovaca, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

S dva radna stroja trgovačkog društva iz Vinkovaca koja su se nalazila parkirana u ulici Dr. F. Tuđmana u Starim Jankovcima otuđeni su akumulatori. Krađa se dogodila jučer, 10. listopada, u ranim jutarnjim satima. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Očevidom požara koji je izbio 9. listopada, oko 6,00 sati, na gospodarskoj zgradi u Vrbanji, utvrđeno je kako je uzrok požara toplinska energija, nepoznatog izvora. U požaru je u potpunosti izgorio objekat u kojem se nalazilo više stotina bala sijena.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Ilok, Bošnjaci) i jedna prometna nesreća  u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci).