Peti dan Vinkovačkih jeseni donosi još folklora i koncert Jasmina Stavrosa

Foto: Đuro Karalić
VINKOVCI, Svakodnevno nešto se događa u Slavonskom sokaku na Sajmu gospodarstva, tradicijskih obrta i rukotvorina od 10 do 23 sata i na Sajmu vina od 17 sati do sat iza ponoći . Bit će tako i u utorak, peti dan 52. Vinkovačkih jeseni.
Od 18 do 22 sata na maloj pozornici u Slavonskom sokaku, na Tamburici na Sokaku goste zabavlja TS Tambura za dušu. U šatoru Vinkovačkih jeseni u sklopu Folklornih večeri od 19 do 21 sati programe će izvesti 12 KUD-ova i to iz Strošinaca, Posavskih Podgajaca, Korođa, Privlake, Nijemaca, Iloka, Štitara, Vinkovaca, Lovasa, Donjeg Novog Sela, Sotina i Antina.
Od popratnih priredbi možemo spomenuti otvaranje filatelističke izložbe u vinkovačkom Društvu Crvenog križa koju posjetitelji mogu razgledati do nedjelje od 10 do 12 i popodne od 17 do 19 sati.
U potkrovlju Gradskog muzeja od 10 do 19 sati posjetitelji mogu besplatno razgledati multimedijalni postav Etnologija Vinkovaca i okolice.
U šatoru Vinkovačkih jeseni, od 22,30 do sat iza ponoći je koncert Jasmina Stavrosa koji će sigurno privući puno Vinkovčana i njihovih gostiju.Izvor: Vinkovačke jeseni