Hrvatska plivačka reprezentacija na pripremama u Vukovaru

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Od kako je započelo sa radom Plivalište u Borovu naselju iz mjeseca u mjesec sve je prepoznatljivije, a samim tim i posjećenije, među građanima Vukovara i okolice ali i među sportskim klubovima.

„I u 2019. godinu ušli smo punom parom. Trenutno nam je na plivalištu na pripremama hrvatska plivačka reprezentacija, a prije njih na pripremama su bile i mlade vaterpolistkinje. Očekujemo dolazak i Plivačkog kluba Dubrava kao i održavanje vaterpolo kampa. U tijeku je i zimski sportski kamp za djecu osnovnih škola“, rekao je stručni suradnik za marketing i prodaju u sportskim objektima Vukovar Zvonimir Tvorek.

Izbornik hrvatske plivačke reprezentacije Lorenco Franičević kazao je kako oni na pripreme na vukovarski bazen dolaze treću godinu za redom.

„Ovdje zaista imamo super uvjete. Bazen je odlično organiziran gdje imamo mogućnost plivanja po dužini ili širini. Tu su i teretana i bazen što nam omogućava suhe pripreme. Smješteni smo u Hotelu Lav koji je u blizini što nam također mnogo znači“, rekao je Franičević.