HNS: Pitanje sigurnosti školaraca na Sajmištu blizu rješenja

Foto: HNS Vukovar

VUKOVAR, HNS Vukovar oglasio se priopćenje za javnost u kojem pozdravljaju zabrinutost ostalih političkih stranaka koje su također prepoznale važnost žurnog rješavanja gorućeg problema raskrižja ispred škole Antuna Bauera na Sajmištu, a na kojeg je HNS Vukovar ukazao vijećničkim pitanjem mjerodavnima na sjednici Županijske skupštine održanoj 10. Rujna.

„Iznimno nam je drago kako su teme koje otvaramo pokrenule lavinu reakcija i veliki interes javnosti, a od životne su važnosti za naše sugrađane. Zahvaljujemo kolegama iz ostalih političkih stranaka koje su prepoznale važnost teme koju je otvorio HNS Vukovar prije nepunih mjesec dana te ponovile naše pitanje na sjednici Gradskog vijeća Vukovara. Još nam je draže što su odmah povratno najavljena i moguća rješenja prometne sigurnosti kod škole na Sajmištu, a koja u planu imaju kružni tok te u perspektivi vukovarsku obilaznicu za konačno dugoročno rješavanje problema’,ističu u HNS-u grada Vukovara“, stoji u priopćenju za medije HNS-a.

Dodaju i kako ovim putem zahvaljuju odgovornima što su odmah izašli na teren te krenuli u rješavanje vukovarske „crne“ prometne točke čime će biti povećana sigurnost djece odnosno učenika u tom djelu grada kojim svakodnevno prolazi teretni promet.