Zlatko Vrančić novi/stari predsjednik Nogometnog središta Vukovar

Zlatko Vrančić
Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Jednoglasnom odlukom članova Skupštine Zlatko Vrančić novi/stari je predsjednik Nogometnog središta Vukovar. Na skupštini su zaslužnim pojedincima iz nogometa dodijeljene plakete i zahvalnice, a po izboru predsjednika jednoglasno su izabrana i ostala tijela NS Vukovar. Govoreći o radu NS Vukovar Vrančić je rekao kako je ovo središte uređeno i po mnogo čemu ispred ostalih središta. Podsjetio je niz stvari koje su odrađene u protekle četiri godine poput škole za vratare, uvođenje Komet sustava i za natjecanja 2 ŽNL, novu web stranicu središta…

„Mislim kako je najbolja potvrda rada u protekle četiri godine da su sve odluke na skupštini donesene jednoglasno. To je za mene i čast i obaveza da i u narednom periodu radim još bolje i još kvalitetnije“, rekao je Vrančić.

U programu rada za naredne četiri godine Vrančić je najavio niz novih aktivnosti i projekata koje bi trebale dodatno povećati kvalitetu nogometa na prostoru središta.  

„Plan nam je da klubove opremimo novim kamerama za snimanja utakmica. Ključan je i nedostatak kvalitetnih i školovanih trenera, a isto tako imamo problem i što se sudačka struka osipa. Planiramo poduzeti određene korake kako bi kroz sufinanciranje njihovih obveza, a koje moraju ispuniti, olakšali njihov napredak. Isto tako radimo i na tome da klubovima olakšamo natjecanje i smanjimo troškove. Želimo biti servis klubovima, a ne tutor koji će naređivati“, rekao je Vrančić.

Na skupštini koja je održana u gradskoj vijećnici nije bilo nikoga iz Županijskog nogometnog saveza. Iako im je poziv, kako je rekao Vrančić, uručen.

„Ta činjenica najbolje pokazuje odnos Županijskog nogometnog saveza prema Nogometnom središtu Vukovar. Ako na skupštinu već nisu mogli doći predsjednik ili tajnik onda je mogao doći dopredsjednik koji je, nazovimo, iz Nogometnog središta Vukovar, ili bilo koji drugi član Izvršnog odbora. Međutim, nije došao nitko. Mislim kako bi o svemu tome oni trebali više razmišljati nego mi. Nogometno središte Vukovar je spremno za suradnju ali uz dogovore i kompromise“, zaključio je Vrančić.

Sve informacije o radu Nogometnog središta Vukovar, pravilnicima, odlukama, parovima natjecanja, rezultatima, tablicama i mnogo toga drugoga može se pronaći na Internet adresi središta: www.ns-vukovar.hr