Taxi Cammeo i službeno započeo s poslovanjem u Vukovaru

VUKOVAR, Konferencijom za novinare, održanom u prostorijama gradske uprave, u Vukovaru je i službeno s poslovanjem započeo Taxi Cammeo. Tako je Vukovar, poslije Belog Manastira i Koprivnice, postao deveti grad u kojem je ova tvrtke ove godine započela s radom. Kako je najavio direktor Taxi Cammea za Slavoniju i Baranju Klaudio Klajn Vukovarcima će 24 sata dnevno na raspolaganju biti tri vozila. Građani će vožnju moći naručivati i pozivom na telefionski broj 032 330 040 ili putem aplikacije na pametnim uređajima.

“U svim gradovima u kojima poslujemo, bilježimo povećan interes za našom uslugom. Razlozi su to su prihvatljiva cijena, visoka kvaliteta usluge, sigurnost i profesionalnost pa vjerujemo da ćemo vrlo brzo pridobiti povjerenje Vukovaraca i potaknuti stvaranje navika u svakodnevnom korištenju taksija”, rekao je Klajn.

Treba znati i kako je dolazak Taxi Cammea u Vukovar omogućio i zaposlenje za 11 osoba s tim da je ostavljena mogućnost, ako bude potrebe, da se taj broj i poveća. Taxi Cammeo franšiza zapošljava 725 djelatnika, a tvrtka uskoro planira širenje poslovanje i na ostatak Slavonije i Baranje te Hrvatske. Vožnju Taxi Cammeom mogu isprobati svi Vukovarci već danas od 12. sati kada Taxi Cammeo i službeno započinje s radom. Do petka u 6.00 sati na snazi je i posebna promotivna akcija pa će svi koji se budu vozili Taxi Cammeom do 5 km unutar grada, imati besplatnu vožnju. Nakon toga, na snazi će mjesec dana biti posebna promotivna cijena od 15 kuna za vožnju do 5 kilometara unutar grada. Po isteku promotivnog perioda, cijena vožnje za 5 km iznosit će 20 kuna.

“Zahvaljujem Cammeu što je prepoznao grad Vukovar kao partnera u sklopu širenja svojeg udjela na tržištu. Smatram ovo samo početkom naše kvalitetne suradnje sa Cammeo grupacijom i očekujem širenje ove priče i na druge segmente poslovanja”, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

IVAN MATIĆ