U prometnoj nesreći vozača teretnog vozila vatrogasci vadili iz kabine vozila

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako se u proteklih 24 sata dogodilo osam prometnih nesreća od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar-2, Stari Jankovci, Gradište, Retkovci, Novi Mikanovci), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Ivankovo) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Nesreća sa teško ozlijeđenom osobom dogodila se oko 00.50 sati na cesti Vinkovci-Županja, u blizini nadvožnjaka za auto-cestu. Iz policije navode kako je do nesreće došlo kada je 48-godišnji državljanin Bugarske upravljajući teretnim vozilom beogradskih registarskih oznaka na koje je bila priključena prikolica, krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje, u jednom trenutku prešao na suprotnu prometnu traku, a potom i na zemljanu površinu uz cestu zbog čega je došlo do prevrtanja vozila. U nesreći je 48-godišnji vozač teže ozlijeđen te je uz intervenciju Javne vatrogasne postrojbe Grada Vinkovaca izvučen iz kabine vozila. Vozač se nalazi na liječenju u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

Policija navodi i kako je iz ugostiteljskog objekta u Apševcima otuđen novčani polog od nekoliko tisuća kuna. Krađa se dogodila jučer, 17. rujna, u poslijepodnevnim satima.

Iz dvorišta obiteljske kuće 51-godišnjakinje u Vrbanji otuđen je drvni građevinski materijal vrijedan nekoliko tisuća kuna. Krađa se dogodila u noći 12./13. rujna.

Tijekom noći 12./13. rujna razbijen je stakleni izlog trgovine mješovitom robom u ulici Vijenac Ruđera Boškovića u Vukovaru. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.