Provale, krađe i prometne nesreće

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, PU u svojem redovitom izvješću izvijestila je kako je u razdoblju od konca lipnja do početka rujna nepoznati počinitelj provalio u stan u vlasništvu Republike Hrvatske, u Vukovaru. Tom prilikom otuđene su bakrene cijevi i više komada radijatora. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Iz pokretnog semafora za privremenu regulaciju prometa koji se nalazi u Borovu otuđen je akumulator. Krađa se dogodila u noći 4./5. rujna. Vlasnik, građevinska tvrtka iz Vinkovaca, oštećena je za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Iz teretnog vozila Hrvatske elektroprivrede koje se nalazilo parkirano u ulici M. Gupca u Vinkovcima, jučer, 5. rujna, u jutarnjim satima, otuđena su tri plinska bojlera. Operativnim saznanjima na terenu pronađen je počinitelj, 41-godišnjak iz Vinkovaca, kao i otuđeni predmeti, koji su vraćeni vlasniku. Protiv 41-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u Vinkovcima u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna prometna nesreća u Vukovaru u kojoj je šest osoba lakše ozlijeđeno.