Predrag Štromar u Vinkovcima na kavi s građanima i članovima vukovarsko-srijemskog HNS-a

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Boravak u Vinkovcima, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, koji je ujedno i zamjenik predsjednika HNS-a, iskoristio je kako bi u središtu Vinkovaca popio kavu s građanima te članovima vukovarsko-srijemskog ogranka stranke.

“U Vinkovcima smo oporba, ali konstruktivna oporba, podržavamo dobre prijedloge i nudimo svoje nove ideje i imamo dobar temelj za sve buduće izbore”, kazao je Predrag Štromar rekavši kako vukovarsko-srijemski HNS dobro funkcionira te ima dobre temelje za ostvarivanje zavidnih rezultata.

Podsjetivši kako je tijekom dopodneva s ravnateljem Doma zdravlja Vinkovci Petrom Kulićem potpisao ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Projekt energetske obnove Doma zdravlja Vinkovci, vrijedan 10.024.921 kunu, kazao je kako je ministarstvo u siječnju otvorilo natječaj vrijedan 380 milijuna kuna za energetsku obnovu javnih zgrada, a na njega se prijavilo 448 projekata u vrijednosti od preko 800 milijuna kuna.

Uz predsjednicu vinkovačkog HNS-a Mirnu Krajinu-Andričević, kavi Predraga Štromara s građanima nazočan je bio i predsjednik vukovarsko-srijemskog HNS-a Nenad Bučko.