Policija izvjestila o krađi čamcu, oštećenju klupa na tribinama i rješavanju slučaja teške krađe

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je kako je iz rijeke Save u naselju „Jasenovačica“ u Bošnjacima nepoznati počinitelj ili više njih izvukao je i otuđio čamac 61-godišnjaka iz Bošnjaka. Krađa se dogodila 6./7. veljače. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je na tribinama nogometnog kluba u Andrijaševcima oštetio tri drvene klupe. Oštećenje je nastalo između 26. i 29. siječnja. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom iz Bršadina kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe. Kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjak je u noći 5. veljače 2018. godine provalio u obiteljsku kuću 50-godišnjakinje u Bršadinu. Otuđio je dijelove sustava za centralno grijanje, nekoliko komada kupaonske galanterije i nekoliko komada odjevnih predmeta. Uz kaznenu prijavu, 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-2, Vukovar, Županja).