Započinju radovi na obnovi Županijske ulice, graditi će se nadvožnjak i kružni tok

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Prema najavama iz gradske uprave uskoro započinju radovi na obnovi niza prometnica na području Grada Vukovara. Građane, a prije svega vozače, posebno će interesirati činjenica da isto tako uskoro započinju i radovi na obnovi jedne od najprometnijih prometnica u gradu – Županijske ceste.

Najavio je to i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava napominjući kako će ta ulica, sa obnovom, dobiti jedan sasvim drugačiji izgled. Uz radove na obnovi prometnice graditi će se i drugi nadvožnjak kod ulaza u Luku Vukovar. Isto tako na samome tome križanju izgraditi će se i kružni tok koji će omogućiti lakše i brže skretanje teretnih vozila prema vukovarskoj luci.

Obnova Županijske ceste i izgradnja nadvožnjaka značiti će i ponovnu privremenu regulaciju prometa u ovome dijelu grada što će svakako otežati svakodnevno prometovanje. Naime, vozači se još uvijek sjećaju teškoća u prometu, preusmjeravanja i drugih problema tijekom obnove prometnice na Priljevu. Svi se nadaju kako će većinu tih problema izbjeći tijekom radova u Županijskoj ulici.