Pronađen počinitelj računalne prijevare

Foto: PU vukovarsko - srijemska

VINKOVCI, Policijski službenici Postaje granične policije Vrbanja su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdili sumnju da je 58-godišnjak počinio kazneno djelo Računalna prijevara.

„Oštećeni 60-godišnjak je 5. ožujka 2024. godine policijskim službenicima prijavio da je njegova izgubljena bankovna kartica zlouporabljena, a tijekom izvida i operativnog postupanja policijski službenici su utvrdili da je 58-godišnjak došao u posjed navedene kartice te na području operativne nadležnosti navedene policijske postaje zlouporabom navedene kartice podigao novac sa bankomata“, navode iz policije.  

Postaja granične policije Vrbanja će protiv osumnjičenog 58-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u posljednja 24 sata zabilježila četiri prometne nesreće (Tordinci, Vukovar x 2 i Vinkovci).

Jučer 8. travnja 2024. godine oko 17,00 sati na županijskoj cesti broj 4121 između naselja Korog i Tordinci, 24-godišnja vozačica osobnog automobila kretala se u smjeru Tordinaca, a da nije koristila sigurnosni pojas. Neposredno prije ulaska u naseljeno mjesto nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobini ceste (zavoj na lijevo) i po izlasku iz zavoja na lijevo gubi nadzor nad vozilo, slijeće u desni odvodni kanal i udara vozilom u kosinu kanala. U prometnoj nesreći vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede.