Vinkovci i ove godine domaćin Poslovnog uzleta

VINKOVCI, Nakon što je Grad Vinkovci u suradnji s Poslovnim dnevnikom u travnju prošle godine organizirao Poslovni uzlet grada Vinkovaca, motivirani dobrim rezultatima isti partneri ojačani Vukovarsko-srijemskom županijom, na ovogodišnjim 51. Vinkovačkim jesenima, 10. rujna organiziraju Poslovni uzlet grada Vinkovaca i Festival gospodarstva, obrta i OPG-ova, a sve u sklopu Jesenskog sajma gospodarstva i poduzetništva na kojemu će svoje proizvode i usluge predstaviti 60-ak izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja, najavljuju iz Vinkovačkih jeseni.

“U suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i Gradom Vinkovcima, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha. U sklopu edukativnog dana održat će se panel diskusija na temu  Potpore u gospodarstvu Vukovarsko – srijemske županije i Grada Vinkovaca, a po završetku diskusije program se nastavlja s besplatnim poslovnim edukacijama koje će se polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja. Na predavanjima će se moći saznati kako pravilno raspolagati novcem, te sve o strateškom marketingu. Biti će održana prezentacija o Vinkovcima, kao jednom od najstarijih gradova u Europi. Za kraj je pripremljena edukacija na temu Strategija upravljanja ljudskim potencijalima”, kaže Dražen Novak, stručni suradnik za odnose s javnošću Poslovnog dnevnika.

Novak dodaje kako je manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

“Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu i uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine”, poručuju iz Poslovnog dnevnika i pozivaju zainteresirane da svoju prijavu mogu osigurati na linku ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Radionice i predavanja se održavaju u Glavnom šatoru gdje je Jesenski sajam gospodarstva i poduzetništva Istog dana na Trgu Vinkovačkih jeseni održava se Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova kojega će u 12,30 sati otvoriti župan Vukovarsko- srijemske županije Božo Galić, gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić, te glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović.

“Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova je najveća nacionalna manifestacija koja okuplja lokalne i nacionalne male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove s ciljem predstavljanja, popularizacije i prodaje njihovih proizvoda”, ističe Dražen Novak i podsjeća da manifestacija ima izložbeno-prodajni karakter gdje izlagači predstavljaju svoje proizvode i usluge.

VK-JESENI.COM/ĐURO KARALIĆ