Vinkovci fashion night i ove godine opravdala očekivanja

VINKOVCI, Udruženje manekena ”Loreena” Vinkovci u pješačkoj zoni grada Vinkovaca priredilo je u utorak modnu reviju “Vinkovci fashion night” koju je nosio niz manekenki, a između ostalih Mirjana Knežević Miss Adriatic Hrvatske 2016., Diana Bilušić, druga pratilja Miss Supranational Hrvatske 2016. i Marija Kljajić, druga pratilja i Miss fotogeničnosti na izboru Miss Universe Hrvatske 2016 te Antonija Damjanović, Miss Slavonije i Baranje 2015.

Najmlađi manekeni pod vodstvom Ines Milišić-Kopilaš zablistali su pak u kolekciji Benettona i s.Olivera i opet su pokazali svoje veliko umijeće hodanja pistama.Nekima je ovo bila prva revija, međutim kao profesionalci odradili su reviju i dobili veliki pljesak.

Posjetitelji su imali prigodu pogledati vjenčanice i večernje haljine Ateliera Stefanie, odjeću u bojama Benettona uz koju su modeli nosili naočale Optike ”Šarić”, kolekciju “Pia” Piroške Kelemen te Modu by Ema (Emanuela Matijević). Predstavili su se i vinkovački butici s.Oliver i Amadeus Jeans dok je Srednja strukovna škola Vinkovci prikazala vlastitu kolekciju sa održanih državnih natjecanja.

“Moram istaknuti da smo ove godine napravili pravi modni spektakl u Vinkovcima.Svi posjetitelji su bili više nego su oduševljeni revijom u Vinkovcima, što nam je velika nagrada za uloženi trud.Posebno bih istaknuo male manekene koji su odradili vrhunski posao, a nekima su ovo bili prvi koraci na modnoj pisti”, istaknuo je predsjednik Udruženja manekena ”Loreena” Vinkovci Mario Kokaj.

Udruženje manekena ”Loreena” Vinkovci u pripremi već ima novi modni događaj ”Večer mode i ljepote” koja će se održati 12.rujna u sklopu 51.Vinkovačkih jeseni.

ĐURO KARALIĆ