Ponovno uspješni borci Vukovarskog sokola

SLAVONSKI BROD/VUKOVAR, U sportskoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu održano je međunarodno natjecanje u kickoxingu “6 Brod Open” na kojem su borci Vukovarskog sokola su bili ponovo uspješni – Mhael Pavličić je osvojio brončanu, a Andrija Dinješ zlatnu medalju.
Na natjecanju je u organizaciji slavonskobrodskog KBK “Tomislav gym” sudjelovalo 20 klubova iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske .
Natjecanja su se održavala u 4 podkategorije kickboxinga  i to u point fighting, light contact, kick light i K1. Vukovarski sokol sudjelovao na natjecanju sa dva borca, Mihaelom Pavličićem i Andrijom Dinješom. U svojoj kategoriji Mhael Pavličić je osvojio brončanu, a Andrija Dinješ zlatnu medalju.
“Svojim zalaganjima na treninzima i upornošću u borbama moji borci su ponovo osvojili medalje na natjecanju, usprkos tome što je na samom natjecanju bilo nepravilnosti i time što je Mihael Pavličić bio oštećen u svojoj borbi ali to ide na savjest organizatoru i Savezu pod čijim pokroviteljstvom je održano natjecanje, Ponosan sam na svoje borce i ovim putem im još jednom čestitam na uspjehu”, poručio je trener Josip Crnjac.
ĐURO KARALIĆ