Odlični rezultati dječaka HNK Vinkovci na turniru u Zagrebu

Foto: HNK Vinkovci
VINKOVCI, Dječaci HNK Vinkovci, godišta 2011. gostovali su protekle nedjelje u Zagrebu, gdje su odigrali tri prijateljske utakmice. Protivnici nisu mogli biti jači i atraktivniji: GNK Dinamo, NK Lokomotiva i Futsal Akademija Zagreb Gimka. Prva utakmica protiv NK Lokomotive je bila vrlo neizvjesna, a na kraju su slavili dječaci iz Zagreba tijesnim rezultatom 3:2. U sljedeće dvije utakmice Vinkovčani su se uozbiljili i ubacili u brzinu više, te su protiv GNK Dinamo Zagreb i Futsal akademije Zagreb Gimka ostvarili uvjerljive pobjede od po 6:1.
Možda zvuči nevjerojatno da su malci iz HNK Vinkovci pregazili GNK Dinamo, ali to je još jedan dokaz kakvu nadarenu generaciju imamo, rekao nam je trener HNK Vinkovaca Slaven Červenjak dodajući kako su utakmice još jedna potvrda iznimno kvalitetnog rada s dječacima najmlađih uzrasta.
Naime, tijekom ove godine dječaci iz HNK Vinkovci ostvarili su vrhunske rezultate na nekoliko vrlo jakih turnira u Hrvatskoj i BiH, a slijedom njih došao je i poziv za gostovanje u Zagrebu s kojega su se mali Vinkovčani i njihov trener vratili više nego zadovoljni.