Kod Bogdanovaca prometna nesreća s pet ozlijeđenih osoba

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Tijekom noći  26./27. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom u Jarmini odakle je potom otuđio cigarete.

U trgovini mješovite robe u Vukovaru jučer je u ranim poslijepodnevnim satima, otuđen je novčanik 43-godišnje djelatnice trgovine. U novčaniku su se nalazile osobne isprave i novac. Ukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće, od čega tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar-2, Borovo) i jedna prometna nesreća u kojoj  je pet osoba ozlijeđeno. Ta nesreća dogodila se jučer oko 16 sati kada je 50-godišnjak iz Ivankova upravljao teretnim vozilom vinkovačkih registarskih oznaka. Krećući se kolnikom ulice B. J. Jelačića u Bogdanovcima, iz smjera Vukovara prema Marincima, a uslijed  neprilagođene brzine kretanja u jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika u lijevi odvodni kanal. Vozač i tri putnika u vozilu su lakše ozlijeđeni, dok je četvrti putnik, 61-godišnjak iz Vinkovaca, teže ozlijeđen.