Iz jednog automobila otuđio novac, u drugi pokušao provaliti, a Mercedesom se i provozao

Foto: vinkovci.com.hr

VINKOVCI, U Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz Vinkovaca kojim je utvrđena sumnja kako je u noći 12./13. lipnja na području Vinkovaca počinio nekoliko kaznenih djela.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 29-godišnjak je iz osobnog automobila 48-godišnjaka iz Đakova „Opel Astra“ đakovačkih registracijskih oznaka, koji se nalazio parkiran u Lapovačkoj ulici, otuđio kovani novac, ručni sat i sunčane naočale, ukupne vrijednosti više stotina kuna.

Potom je, kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, na parkiralištu bloka stambenih zgrada u Vinkovcima, u ulici J. J. Strossmayera, pokušao provaliti u osobni automobil „Hyundai“, 27-godišnjaka iz Vinkovaca.

Na koncu, 29-godišnjak je otuđio osobni automobil „Mercedes“ vinkovačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 27-godišnjakinje iz Vinkovaca koji se nalazio parkiran u ulici J.J. Strossmayera. Automobil je iste noći pronašla policijska ophodnja u ulici A.B. Šimića no iz automobila je 29-godišnjak otuđio tri odjevna artikla, vrijedna nekoliko desetaka tisuća kuna.

Uz kaznenu prijavu, 29-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.