Iločka policija privela 22-godišnjaka koji se sumnjiči za više teških krađa

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, PU vukovarsko-srijemske izvjestila je kako je u PP Ilok provedeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Iloka kojim je utvrđena sumnja kako je počinilo tri kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela teške krađe u pokušaju. Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjak je u razdoblju od konca prosinca 2016. godine do 23. veljače 2017. godine, provalio u dvije obiteljske kuće u Iloku iz kojih je otuđio nekoliko desetaka metara bakrenih cijevi, alkoholna pića i računalo. Također je provalio i u prostorije dva trgovačka društva u Iloku  iz kojih je otuđio novac i računalnu opremu. U dvije obiteljske kuće 22-godišnjak je provalio, no nije ništa otuđio. Nakon kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjak je, uz kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

S traktora parkiranog uz vikendicu u Andrijaševcima otuđeni su dijelovi. Krađa se dogodila između 12. i 25. veljače. Vlasniku, 49-godišnjaku iz  Vinkovaca, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Prijenosno računalo otuđeno je iz osobnog automobila vinkovačkih registrarskih oznaka za vrijeme dok se nalazio parkiran u Vinkovcima. Krađa se dogodila jučer, 27. Veljače, u večernjim satima. Vlasniku, 33-godišnjaku iz Vinkovaca, pričinjena je materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće. U Vukovaru se dogodila prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta, dok se u Tovarniku dogodila prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom.