Borci Vukovarskog sokola osvojili niz medalja na turniru u Brčkom

BRČKO, VUKOVAR, Na međunarodnom natjecanju koje je održano u Brčkom (BiH) članovi Kluba Vukovarski sokol zabilježili su odlične rezultate i kući se ponovno vratili s nizom nagrada. Vukovarci su osvojili sedam medalja u kickboxingu i  grapplingu no gi. Osvojen je i klupski pehar za osvojeno ekipno drugo mjesto u kickboxingu kao i trofej za najboljeg fair play borca. Medalje su osvojili u kickboxingu Mihael Pavliči (zlato), Bruno Pandžić (zlato) i Andrija Dinješ (srebro). U grapplingu no gi medalje su osvojili Dominik Martić (zlato), Denis Matijašević (srebro), David Binder (zlato) i Luka Pintarić (srebro). Za najbolju borbu proglašena je borba Brune Pandžića i borca iz Kotor Varoša Slobodana Vukadinovića te je kao najbolji borac i fairplay borac proglašen Bruno Pandžić iz Vukovarskog sokola.

„Naporni svakodnevni treninzi opet su urodili plodom. Iznimno sam zadovoljan postignutim uspjehom svojih boraca pogotovo ako se uzme u obzir da su to sve relativno neiskusni borci koji svojim radom i zalaganjem postižu iznimne rezultate na natjecanjima i koristim priliku da im još jednom čestitam na postignutom uspjehu kao i da sam vrlo ponosan na njihove rezultate. Nove pobjede su pred nama, rekao je trener Vukovarskog sokola Josip Crnjac.

O značaju uspjeha Vukovaraca u Brčkom govori i to da su na turniru, kojega su organizirali  KBS Lokomotiva i Shotokan Karate Do, sudjelovalo preko 400 boraca iz 43 kluba iz 6 država.

IVAN MATIĆ