Niz zlatnih medalja za Powerlifting klub “Adamas” na državnom prvenstvu

Foto: PK Adams

VUKOVAR, Powerlifting klub ˝Adamas˝ iz Vukovara nastupio je na VII. Državnom prvenstvu u powerliftingu i bench pressu održanom u Đurđevcu 15. i 16. prosinca pod okriljem Hrvatskog powerlifting saveza koji je uz domaćina PLK ˝Utimate˝ bio i organizator ovog natjecanja, ostvarivši odlične rezultate..

 U powerliftingu je Tea Stojšić osvojila zlatnu medalju u kategoriji juniorki do 57 kg i 2. mjesto u apsolutnom poretku juniorki sa čučnjem od 107.5 kg, bench pressom 60 kg i deadliftom 130 kg. Tein je čučanj i novi državni rekord u kategoriji juniorki do 57 kg.

Bernad Malnar je osvojio zlatnu medalju u kategoriji Master I do 120 kg te je 1. u apsolutnom poretku čime je potvrdio svoj status jednog najjačih Mastera na našim prostorima. Malnar je čučnuo 200 kg, benchao 160 kg i deadliftao 250 kg i time postavio nove državne rekorde u svojoj kategoriji.

U bench pressu je Zoran Lovrić osvojio zlatnu medalju u kategoriji Master I do 93 kg te 2. mjesto u apsolutnom poretku. Lovrić je izbenchao 150 kg.