Vozač mopeda (48) u životnoj opasnosti poslije jučerašnje prometne nesreće

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća s materijalnom štetom (Šarengrad, Vukovar, Županja-2, autocesta Zagreb-Lipovac), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Privlaka) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Prema navodima policije vozač mopeda, 48-godišnjak iz Vukovara, zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 10. svibnja oko 12,15 sati, na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Petri Skela u Vukovaru.

„Mopedist je mopedom vukovarskih registracijskih oznaka neposredno pred raskrižjem započeo radnju pretjecanja osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka koji se kretao ispred njega Ulicom bana Josipa Jelačića, a koji je već skretao ulijevo u ulicu Petri Skela. Prednjim dijelom mopeda udario je u lijevu bočnu stranu osobnog automobila te pao na kolnik. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Nacionalnu memlorijalnu bolnicu Vukovar, a potom je zbog težine ozljeda prevezen u KBC Osijek na daljnje liječenje“, navode iz policije.