Ukrao novac mladiću, dok se ovaj presvlačio u kabini

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, U Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđeno kako je 11. lipnja počinio kazneno djelo krađe, izvjestili su iz policije.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 63-godišnjak je u trgovini sportskom opremom u Dugoj ulici u Vinkovcima iskoristio nepažnju 18-godišnjaka iz Privlake, i za vrijeme dok se 18-godišnjak nalazio u kabini isprobavajući artikl, iz novčanika kojeg je 18-godišnjak odložio izvan kabine, otuđio nekoliko tisuća kuna.

Otuđeni novac vraćen je 18-godišnjaku.

Protiv 63-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija također izvješćuje i o krađi prehrambenih proizvoda, cigareta i alkoholnih pića iz trgovine mješovitom robom u Ceriću, u ulici A. Stepinca. Provala se dogodila tijekom noći 11./12. lipnja. Materijalna šteta bit će poznata po dostavljenom odštetnom zahtjevu.

Nepoznati počinitelj je između 9. i 12. lipnja ispisao plavim lak sprejem nekoliko grafita na pročelju skladišta Hrvatske elektroprivrede u Vinkovcima, u ulici Kralja Zvonimira. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.