Tomislav Miličević ponovno izabran za predsjednika vinkovačkog HSP AS

Foto: HSP AS

VINKOVCI, Članovi Podružnice HSP AS Vinkovci izabarali su novo vodstvo na čelu s dosadašnjim predsjednikom Tomislavom Miličevićem, dok su za dopredsjednike Podružnice izabrani Ivica Tekić i Ivan Čavka.

Obraćajući se stranačkim suradnicima, predsjednik Podružnice Vinkovci Tomislav Miličević naglasio je kako je stranka uspješno prošla kroz turbulentna vremena prijevremenih parlamentarnih izbora.

„Imamo dovoljno jaku stranačku infrastrukturu na području Vinkovaca te u kombinaciji s rješenjima za postojeće probleme na koje nailaze naši sugrađani vjerujem kako možemo ostvariti naše programske ciljeve“, naglasio je predsjednik Podružnice Vinkovci Tomislav Miličević.

Stranačkim dužnosnicima i delegatima obratio se i predsjednik HSP AS Hrvoje Niče.

„Pravaši u Vinkovcima sudjeluju kao dio vlasti već punih 15 godina no, na našu i na žalost građana, bez ostvarene upečatljivosti po kojoj bi naš rad u gradskim tijelima bio vidljiv na korist šire zajednice. To je dio koji moramo promijeniti u nadolazećim vremenima, a uvjeren sam kako su novoizabrani dužnosnici sposobni takvu viziju provesti u djelo. Ne smije nam se nikada više dogoditi da nespremni dočekamo mogućnost samostalnog izlaska na izbore na bilo kojoj razini u bilo kojem trenutku“, poručio je Hrvoje Niče.

Neposredno prije početka izbornog zbora otvorene su nove stranačke prostorije HSP AS Podružnice Vinkovci i Županijskog vijeća HSP ASV VSŽ na adresi Jurja Dalmatinca 5/A.