Tijekom vikenda provaljeno u tri obiteljske kuće u Vinkovcima i Starim Mikanovcima

Provale
Foto: Pixabay

Nuštarac (61), koji je prije neki dan osobnim automobilom, zanemarivši prometne znakove upozorenja, sletio u jamu iskopanu zbog potrebe rekonstrukcije željezničkog pružnog prijelaza, bio je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,60 g/kg, priopćila je policija podsjetivši kako se u vozilu nalazila i 82-godišnjakinja.

U Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima je oboma pružena liječnička stručna pomoć, a utvrđeno je kako su zadobili lakše tjelesno ozlijeđeni..

U noći 25./26. lipnja provaljeno je u obiteljsku kuću  60-godišnjaka u Dren ulici u Vinkovcima iz koje nije ništa otuđeno.
Provala je počinjena i 26. lipnja u obiteljskoj kući 32-godišnjaka u ulici Nikole Tesle u Vinkovcima, kada su mu nestali novac, ručni sat i nakit vrijednosti više tisuća kuna. Naposljetku je 26. lipnja iz obiteljske kuće oštećene 72-godišnjakinje iz Starih Mikanovaca otuđen nakit vrijednosti od više tisuća kuna.

Policija traga za počiniteljima.

Od ostalih događaja policija izdvaja slučaj 53-godišnjaka iz Sisačko-moslavačke županije kojemu je nepoznata osoba, dok se nalazio u Rokovcima, oštetila boju i lak na osobnom automobilu. Policija provodi izvide te će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu, budući je 53-godišnjak zbog pretrpjele materijalne štete u iznosu od više tisuća kuna podnio kaznenu prijavu za oštećenje tuđe stvari.