Tijekom vikenda 7 dojava o kršenju mjere samoizolacije od kojih su 2 slučaja i potvrđena

Foto: www.mup.hr

VINKOVCI, Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sata 2. travnja do 22 sata 5. travnja, evidentirala sedam dojava o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili dva kršenja mjere samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat.

Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, u vremenu od 22 sata 2. travnja do 22 sata 5. travnja, na kontrolnim punktovima na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, policijski službenici su utvrdili 41 kršenje mjera iz spomenute Odluke. Osobe zatečene bez ovjerene i potpisane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta, odnosno stalnog boravišta, policijski službenici su upozorili i uputili u obvezu njenog ishođenja te odvraćali nazad na mjesto prebivališta.

Iz PU napominju i da su na svojim stranicama opetovano, a nastavno na prethodne podatke o kršenjima Odluka, izdali poziv građanima na potrebu poštivanja Odluka vezanih za suzbijanje pandemije COVID – 19 . https://vukovarsko-srijemska-policija.gov.hr/vijesti/ostanimo-doma-postujmo-odluke-cuvajmo-zdravlje/18741