Sajam informiranja mladih – VuMi održat će se 13. svibnja

VUKOVAR, PRONI Centar/Info centar za mlade Vukovar i ove godine održava tradicionalni, Sajam informiranja mladih – VuMi te poziva na iskaz  interesa za sudjelovanje putem štanda na kojemu će izlagači imati priliku predstaviti mladima programe, projekte i aktivnosti koje provode u Vukovaru, a da su važne za mlade ljude u tome gradu.

VuMi će se održati 13. svibnja, ispred hotela “Lav” u Vukovaru u vremenu od 11 do 14 sati.

Prijave se primaju najkasnije do srijede, 4.svibnja, a detalje samoga održavanja Sajma mogu se dobiti putem kontakta iz prijave.

Za više informacija valja se obratiti u Info centar za mlade Vukovar na broj 032/450-106 ili na e-mail  icm-vu@proni.hr

POZIV NA ISKAZ INTERESA

PRIJAVNICA

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i grada Vukovara kroz projekt “Info centar za mlade Vukovar”.

Ideja organiziranja „VuMi”-a potekla je od strane Savjetodavnog odbora Info-centra za mlade, kojeg čine predstavnici Grada Vukovara, Europskog doma Vukovar, Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave Vukovarsko-Srijemska i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Vukovar.

Glavni cilj „VuMi”-a je podići razinu informiranosti mladih o mogućnostima i izborima koji im se nude, te ukazati javnosti na potrebu i dobrobit međusobne suradnje u zajednici.

PRONI.HR/ĐURO KARALIĆ