Sa radom počinju i bazeni, vukovarski bazen dobio poligon na vodi

Foto: www.hrv.hr

VUKOVAR, Prema najavama Stožera civilne zaštite od ponedjeljka, 18. svibnja, sa radom započinju bazeni i plivališta širom Hrvatske pa tako i oni u Vukovaru i Vinkovcima.

U Javnoj ustanovi za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara vrijeme tijekom kojega je vukovarsko plivalište bilo zatvoreno iskoristili su za pripreme za dalji rad. Tako je, između ostaloga, pripremljen i vodeni poligon koji se nalazi na unutarnjem bazenu. Poligon je napravljen u sklopu projekta „Sportom kroz život“ koji će znatno obogatiti ponudu na bazenima, a posebno obradovati one najmlađe koji su na bazenu dobili jednu novu atrakciju.  Vrijednost vodenog poligona je oko 120.000 kuna bez PDV-a.

Radi se o poligonu kakvi se najčešće susreću po plažama na Jadranskom moru na kojima uživaju djeca ali i odrasli. Poligon djeci omogućava dodatno usavršavanje jer njegovim prelaskom, preskakanjem zapreka, provlačenjem i održavanjem ravnoteže unapređuju svoje sposobnosti.

Uvjeti daljeg rada bazena biti će poznati za nekoliko dana, odnosno kada HZJZ objavi epidemiološke upute koje će se morati poštivati.