Raspušteni stranački odbori HDZ-a u Iloku, Otoku, Tovarniku i Vođincima

Foto: hdz.hr

VUKOVAR, Prema pisanju Večernjeg lista članovi Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije donijeli su odluku o raspuštanje četiri stranačka odbora na području županije. Raspušteni su gradski odbori u Iloku i Otoku te općinski odbori u Tovarniku i Vođincima.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dražen Milinković nije se javljao na telefonske pozive ali kako prenosi Večernji list do raspuštanja odbora u Iloku, Vođincima i Tovarniku došlo je radi loših izbornih rezultata na prošlim lokalnim izborima. Kada je riječ o odboru u Otoku on je raspušten radi svih događanja unutar stranačkog odbora koji se događaju zadnjih mjeseci pa i godina.

Podsjećamo kako je u zadnjih nekoliko godina unutar HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije došlo do nekoliko sukoba raznih struja o čemu je izvješten i sam vrh stranke. Najnovija događanja pokazuju kako unutarstranački sukobi u HDZ-u Vukovarsko – srijemske županije još uvijek nisu završili, a ne zna se niti kada će niti kako završiti, odnosno, čija će struja na kraju prevladati