Provale, krađe, oštećenja automobila…

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske u svome redovitom izvješću naveli su kako je nepoznati počinitelj u noći 10./11. svibnja razbio staklo na stražnjim vratima osnovne škole u Mirkovcima. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

U jutarnjim satima 11. svibnja oštećen je osobni automobil „Opel Zafira“, vukovarskih registarskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u Vukovaru. Nekoliko desetaka centimetara duga ogrebotina načinjena je na prednjim lijevim vratima. Vlasnici, 39-godišnjakinji iz Vukovara, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Iz kombi vozila u vlasništvu limarskog obrta iz Ivankova otuđeno je nekoliko komada električnog alata, vrijednog nekoliko desetaka tisuća kuna. Provala se dogodila u noći 11./12. svibnja, za vrijeme dok se vozilo nalazilo parkirano u Ivankovu.

Nekoliko kilograma suhomesnatih proizvoda i kosilica za travu otuđena je iz pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću u 89-godišnjakinje u Vinkovcima. Provala se dogodila tijekom noći 11./12. svibnja. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Redovnom kontrolom u prometu, 13. svibnja, oko 00,50 sati, policijski službenici su u Vukovaru zaustavili osobni automobil „Yugo“, vukovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 29-godišnjak iz Vukovara. Provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je kako je 29-godišnjak na vozilo istaknuo nepripadajuće registarske oznake, kao i da je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje vozilom. Proziv 29-godišnjaka slijede prekršajna i kaznena prijava.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-4, Vukovar, Babina Greda, MCGP Bajakovo, Stari Mikanovci).