Provala, sječa bagrema, probušena guma vozila i prometne nesreće

Foto: vijesti.hr

VINKOVCI, U redovitom izvješću PU vukovarsko-srijemske stoji kako je u noći 22. ožujka provaljeno u trgovinu mješovitom robom u Starim Mikanovcima odakle su otuđeni novčani polog i cigarete.

Policiji je prijavljeno i kako je unazad nekoliko mjeseci iz šumskog predjela „Pustak“, u blizini Petrovaca, posječeno je i otuđeno više desetaka stabala bagrema. Vlasniku, 60-godišnjaku iz Petrovaca, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj između 18. i 22. ožujka probušio je zadnju desnu gumu na osobnom automobilu „Citren C4“, vinkovačkih registarskih oznaka. Vozilo se tada nalazilo parkirano. Vlasnici, 64-godišnjakinji iz Vinkovaca, pričinjena je šteta u iznosu više stotina kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće. U Privlaci i Rokovcima dogodile su se prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe lakše ozlijeđene, dok su se u Babinoj Gredi i Vukovaru dogodile prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Jučer je oko 19 sati u Županji izbio požar u prostorijama bivše osnovne škole, koja nije u uporabi. Očevidom i kriminalističkim istraživanjem došlo se do saznanja da postoji sumnja da je 49-godišnjak iz Županje, koji povremeno boravi u napuštenim prostorijama objekta, namjerno izazvao požar. Požar u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba ugasili su vatrogasci DVD Županja. Uz kaznenu prijavu, 49-godišnjak će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.