Predstavljena web platforma Slavonia.Travel

Foto: HTZ

ZAGREB, „Slavonia.Travel“ naziv je web platforme koja je predstavljena u Zagrebu, a na kojoj su predstavljeni najjači turistički aduti pet slavonskih županija – Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske. Na jednom mjestu predstavljena je eno-gastro ponuda, gostoljubivost, dva parka prirode, rijeke, bogate šume, aktivni odmor, dvorci, kurije, utvrde, muzeji, opušten način života…

„Slavonija je pravi izbor za sve one koji žele putovati u vremenima u kojima se vodi računa o budžetu i još se uvijek pazi na socijalnu distancu, a s druge stane, želi se uživati i u slobodi koju putovanja pružaju“, rečeno je tijekom predstavljanja.

Kako je navedeno „Osjeti. Okusi. Upoznaj Slavoniju tri su ključne poruke nove digitalne platforme usmjerene domaćim gostima, koja uključuje pomno osmišljenu komunikacijsku strategiju, promociju na društvenim mrežama i novu web stranicu“. Cilj je na jednom mjestu dobiti sve informacije o regiji koju zajednički predstavlja pet županijskih turističkih zajednica.

„Nova platforma potencijalnom gostu pruža ključne informacije o našoj jedinstvenoj destinaciji koju svakako treba osjetiti, okusiti i upoznati. Kao klaster proteklih godina zajednički provodimo promotivne aktivnosti, no u digitalno vrijeme ova je komunikacijska platforma iznimno važno mjesto za inspiraciju za putovanje i informaciju o destinaciji Slavonija“, rekla je koordinatorica klastera Slavonija i direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić Srpak.

Pojasnila je kako je platforma temeljena na novom Strateškom marketinškom planu za Slavoniju koji je s jedne stane obuhvatio homogen i cjelovit prostor, dok s druge svaka od pet županija ima svoje specifičnosti.

Više informacija: https://slavonia.travel/slavonija-puna-neispricanih-prica/hr/

Fotografije Borna Subota: https://app.box.com/s/teku7zpnptibizhdzu9xjev0qyf1bkdk

Vizuali: https://app.box.com/s/islb2z1v6j16vp9k0dbanwrzuld3we0f