Prihod s utakmice KK Cedevita – KK Crvena zvezda doniran za obnovu vodotornja

Foto: Grad Vukovar

ZAGREB, VUKOVAR, Hrvatski košarkaški prvak KK Cedevita donio je odluku kako će sav prihod sa svoje posljednje ovogodišnje euroligašku utakmici u skupini, koja se igra protiv KK Crvene zvezde iz Beograda, igrati za potrebe obnove vukovarskog Vodotornja.

„Odluka kluba je da se kompletan prihod od ulaznica s te utakmice donira projektu obnove Vukovarskog vodotornja. Besplatnih ulaznica nema te će svi igrači KK Cedevita iste kupiti. S obzirom na karakter utakmice i kvalitetu protivnika s kojim su se ove sezone sastali već 5 puta (2 pobjede i 3 poraza) vjerujemo da će posjeta biti velika te da će se uspjeti skupiti značajna financijska sredstva za donaciju“, navode iz KK Cedevita.

Ova utakmica TOP-a 16 Eurolige KK Cedevita igra se u Košarkaškom centru Dražen petrović u petak, 08. travnja 2016.godine, s početkom u 19:00 sati u Zagrebu. Iz KK Cedevite podsjetili su i kako klub s velikim pijetetom i poštovanjem prati obnovu Vukovara pokušavajući i svojim aktivnostima pomoći tim nastojanjima. Upravo je KK Cedevita prošle godine u Vukovaru organizirala uspješni završni turnir košarkaškog Kupa Hrvatske Krešimir Ćosić. Također u Vukovaru, godinu dana ranije, organizirali su ˝domaću˝ utakmicu hrvatskog prvenstva protiv Alkara iz Sinja. Na konferenciji za novinare organiziranoj ovim povodom gradonačelnik Vukovara Ivan Penava predstavio je projekt obnove vodotornja.

IVAN MATIĆ