U Vukovaru trenutno 4 osobe zaražene korona virusom

Foto: bhrt.ba

VUKOVAR, Stožer Civilne zaštite Grada Vukovara izvijestio je kako su u Vukovaru detektirana još dva nova slučaja zaraze koronavirusom tako da trenutno u gradu Vukovaru imamo četvero oboljelih.

„43 osobe na području grada Vukovara imaju propisanu mjeru samoizolacije i nad njima policijski službenici Policijske postaje Vukovar vrše nadzor poštivanja propisane mjere. Još jednom apeliramo na odgovorno i savjesno ponašanje te molimo građane da poštuju sve mjere prevencije širenja koronavirusa propisane od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a posebno da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i mjera provođenja osobne higijene“, navode iz stožera.

Upozoravaju građane da ako primijete neke od simptoma da odmah nazovu svoga liječnika ili epidemiološku službu te im opišu svoje stanje i detaljno slijede njihove upute. Napominjemo kako je ponovno aktivirana dežurna ambulanta u Borovu naselju, Ulica Blage Zadre 3 za potencijalne bolesnike s COVID-om-19 u kojoj je na raspolaganju liječnički tim kroz sva 24 sata u danu.