Policija najavljuje pojačan nadzor prometa 19/20 siječnja

Foto: poslovni.hr

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je kako je iz obiteljske kuće 48-godišnjaka u Županji otuđeno nekoliko tisuća kuna. Provala se dogodila jučer, 15. siječnja, u poslijepodnevnim satima.

U noći 15. siječnja razbijen je izlog na zgradi Hrvatske pošte u Vukovaru, u ulici J. J. Strossmayera. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U utorak, 19,20 sati, izbio je požar u nenastanjenom stanu u stambenoj zgradi u ulici Vile Velebita u Vukovaru. Požar su ugasili varogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Vukovara. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. U jutarnjim satima slijedi očevid.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i to u Drenovcima.

Iz PU najavljuju i kako će prometna policija provoditi pojačani nadzor prometa 19./20. siječnja. Preventivno-represivna akcija provodit će se na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, a bit će posebno usmjerena na suzbijanje prekršaja- vožnje pod utjecajem alkohola i opojnih droga, ali i na druge teške prekršaje u prometu koji su izravni uzročnici prometnih nesreća.