Pokrenuli smo portal www.turizam365.hr koji će donositi turističke priče i vijesti iz turizma

VUKOVAR, Prije šest godina, točnije 1. prosinca 2016. godine Udruga za medijsku kulturu, pluralizam i komunikaciju Press+ pokrenula je portal – www.press032.com  Tijekom proteklih godina postali smo prepoznatljivi ne samo u Vukovarsko – srijemskoj županiji nego i šire. Sada smo odlučili napraviti i korak dalje pa je Udruga za medijsku kulturu, pluralizam i komunikaciju Press+ s 1. prosincem 2021. godine pokrenula novi portal – www.turizam365.hr

Riječ je o turističkom portalu koji za cilj ima promicanje prije svega kontinentalnog turizma i to ne isključivo turizma vezanoga za Vukovarsko – srijemsku županiju. Međutim, isto tako donositi ćemo i turističke priče i vijesti s hrvatskog Jadrana kao i inozemstva. Cilj nam je da i na ovaj način dodatno promoviramo turizam u Hrvatskoj, a prije svega brojne turističke destinacije i atrakcije u kontinentalnom dijelu Hrvatske o kojima se malo ili ni malo ne zna.

Na portalu Turizam365.hr moći ćete pročitati reportaže iz raznih gradova s osvrtom na njihovu turističku ponudu. Donositi ćemo i tekstove o raznim muzejima, tvrđavama, parkovima prirode, kupalištima… Biti će tu i razgovora s turističkim djelatnicima kao i predstavljanja brojnih hotela, kuća za odmor… Na našem novom portalu donositi ćemo i vijesti iz Ministarstva turizma Vlade RH, Hrvatske turističke zajednice kao i raznih turističkih zajednica iz cijele Hrvatske. Koliko budemo u mogućnosti donositi ćemo i turističke priče iz inozemstva. Moramo napomenuti i kako tu neće biti samo obični tekstovi nego će tekstove redovito pratiti i brojne fotografije. Na našim društvenim mrežama uvijek ćete moći pogledati razne galerije fotografija.

Naši tekstovi neće biti samo tekstovi u kojima hvalimo našu turističku ponudu i atrakcije. Naime, kod nas ćete moći pročitati i što treba popraviti i napraviti da destinacija bude bolja, ljepša, a turista zadovoljniji.

Stoga vas sve zajedno pozivamo da pratite i rad portala www.turizam365.hr te da nam javljate sve zanimljive turističke priče. Tehnički smo omogućili da s portala Press032.com jednim klikom možete otići na portal Turizam365.hr i obratno. Pozivamo i turističke djelatnike i turističke zajednice širom Hrvatske da nas kontaktiraju kako bi ostvarili suradnju na obostrano zadovoljstvo. Možete nam se javiti na e-mail: mediapromocija@gmail.com