Otuđivan alkohol, cigarete, suhomesnati proizvodi i mobitel

Provale
Foto: Pixabay

VINKOVCI, Policijska ophodnja policijske postaje Vinkovci u noći 31. siječnja zatekla je počinitelja pri provali u ugostiteljskI objekt u Ivankovu, u ulici Bošnjaci. Riječ je o 28-godišnjaku iz Ivankova koji je provalio u ugostiteljski objekt te otuđio novčanik s pologom, nekoliko desetaka kutija raznih cigareta i bocu žestokog pića.

Iz pomoćnih prostorija uz obiteljsku kuću u Vinkovcima, u ulici Ante Starčevića, otuđeno je 10-tak kilograma suhomesnatih proizvoda. Provala se dogodila noću 29./30. siječnja. Vlasnik, 83-godišnjak iz Vinkovaca, oštećen je za iznos od više stotina kuna.

U kriminalističkom istraživanju nad dvojicom 15-godišnjaka iz Tovarnika utvrđena je sumnja kako su 23. siječnja počinili kazneno djelo krađe. Smatra se, prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, da su u trgovini informatičkom robom u Vinkovcima, u Glagoljaškoj ulici, otuđili mobitel 28-godišnjeg djelatnika. Mobitel vrijedan više tisuća kuna vraćen je vlasniku.

Policija je također izjestila kako je u noći 30/31. siječnja nepoznati počinitelj ispisao grafite neprimjernog sadržaja na pročelju zgrade nogometnog kluba u Negoslavcima, a između 28. i 30. siječnja na pročelju zgrade Caritasa u Vukovaru, u ulici Kralja Petra Krešimira IV kao i stražnjem zidu sportske dvorane osnovne škole u ulici Marka Marulića.

PRESS 032