22 godine Vinkovačke televizije

VINKOVCI, Vinkovačka televizija, koja je s radom započela na današnji dan 1994. godine, proslavila je 22 godine postojanja i djelovanja, a obljetnicu će, osim slavljenjički, ta jedina vukovarsko-srijemska TV prigodno obilježiti i u programu, redizajnom i programskim novitetima.

Djelatnici Vinkovačke televizije mogu biti zadovoljni da su uz sve poteškoće, prije svega gospodarskog predznaka, ustrajali i opstali na tržištu, kaže glavna urednica Vinkovačke televizije Ana Šibenik Tomić.

„U sljedećem razdoblju cilj nam je zadržati dosadašnje i osvojiti nove gledatelje. Danas je to postao pravi izazov, stoga je plan uvesti nove i redizajnirati dosadašnje emisije. Nove emisije uvodimo postupno, ali i zadržavamo one koje su već prepoznate od strane gledatelja. Dio noviteta vidjet će se već ovih dana, a dio je u pripremi za ljetnu i jesensku shemu“, navodi Ana Šibenik Tomić.

Vinkovačka televizija svakodnevno emitira vlastiti program koji digitalnim signalom pokriva Vukovarsko-srijemsku i Osječko-baranjsku županiju te dio Brodsko-posavske, kao i rubna područja uz granicu u zapadnoj Vojvodini i bosanskoj Posavini. Televizija dnevno emitira 10 sati vlastitog programa.

PRESS 032