VEVU Dani karijera i Dani otvorenih vrata od 21. do 25. ožujka

plakat

Kako bi se studenti pripremili na buduće zapošljavanje, Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru  organizira i ove godine VEVU Dane karijera i Dane otvorenih vrata, koji će se održati od 21. do 25. ožujka.

Tjedan karijera jedan je od važnih događaja na Veleučilištu koji svoj fokus stavlja na studente, alumnije, poslodavce i tržište rada, na kojem se promiču praktična znanja, suradnja, interakcija i volonterski rad studenata, poduzetnika, alumnija s ciljem motiviranja, educiranja i potencijalnoga zapošljavanja, navode s Veleučilišta.

Raspored:

  • Ponedjeljak, 21. ožujka 2022.

10:00 „Moj prvi (pravi) životopis“ – Branimir Kurmaić, Voditelj Centra za razvoj karijera

12:00 „Digitalni marketing – SEO“ – Tanja Kučinić & Hrvoje Jugec, Vlasnici agencije

14:00 „Raspodjela dužnosti i ovlasti u jedinicama lokalne samouprave primjenom odredbi Zakona o komunalnom gospodarstvu“ – Melita Grull

  • Utorak, 22. ožujka 2022.

12:00 „My VEVU story“ – Tea Pačarić, Alumni i predavač VEVU

  • Srijeda, 23. ožujka 2022.

14:00 „Kako stvoriti uspješan tim“ – Nenad Bjelica, menadžer i trener NK Osijek

  • Četvrtak, 24. ožujka 2022.

12:00 „Upoznaj poslovnu analizu kao profesiju – postani poslovni analitičar“ – Katarina Kukuljan, direktorica Direkcije IT poslovne analize HPB

  • Petak, 25. ožujka 2022.

09:00 „STTech VR“ – Slavica Janković & Vesna Brumnić, VEVU

“U Danima karijera &  Danima otvorenih vrata mislili smo i na naše buduće studente-brucoše kojima će VEVU tek postati prvi izbor pri odabiru studija. Od 21. do 25. ožujka 2022. godine svi naši budući studenti moći će saznati važne informacije o VEVU pa tako da i već 16. godina stvaramo i obrazujemo mlade prvostupnike javne upraveekonomijefizioterapije i diplomirane fizioterapeute.

Spremno ćemo odgovoriti na sva pitanja:

– o studijskim programima

– o upisima

– gdje otići na studentsku razmjenu

– kakav je studentski život u Vukovaru

– koje izvannastavne aktivnosti imamo

– na kojim konferencijama sudjelujemo

– gdje ići na studentsku praksu

– kakav je život u Studentskom domu

Činjenica je da ulažemo velika sredstva i napore u kvalitetu studiranja i studentski standard, da  naši studenti postaju prvi izbor kod poslodavaca te po završetku studija vrlo brzo pronalaze posao, apliciramo se na brojne natječaje i tako ulažemo u budućnost našeg Veleučilišta, predavače, a samim time i naše studente koji su nam uvijek na prvom mjestu.

2022. godini želimo da i TI postaneš dio Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru te odabirom jednog od tri preddiplomska stručna studija (Upravni studij, Trgovina ili Fizioterapija) stekneš diplomu i spremno odgovoriš na sve izazove u budućoj karijeri. Na tome putu će ti spremno pomoći naši nastavnici i stručni suradnici kao i svi djelatnici Veleučilišta. Odaberi znanje, studiraj u Vukovaru!“, poručuju s Veleučilišta Lavoslava Ružičke.