Održan 2. Iločki polumaraton

Foto: www.radio-ilok.hr

ILOK, Proteklog vikenda u Iloku je, u organizaciji Grada Iloka i Sportsko rekreacijskog kluba Run4Fun, održan 2. Iločki polumaraton na kojem se trčao polumaraton, utrka građana u dužini od 6,5 km i dječja utrka. Prema službenim podacika prvo mjesto u polumaratonu osvojio je Milan Mitrović, član AK Mladost Užice, s vremenom 1:17:06, drugo mjesto Kristijan Stošić, član AK Vranjski maratonci s vremenom 1:17:52, dok je treće mjesto osvojio Miloš Dajević, član Hajduk maraton tim Kula s vremenom 1:20:09.

Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji a peto u ukupnom poretku osvojila je Tunde Szabo iz Mađarske s vremenom 1:27:50, drugo mjesto u ženskoj, a sedmo u ukupnoj konkurenciji osvojila je Tea Faber AK Dubrovnik s vremenom 1:29:06, dok je treće u ženskoj, a jedanaesto mjesto u ukupnoj konkurenciji osvojila Silvia Šimunović AK Sljeme s vremenom 1:34:42.

U utrci građana od 6,5 km prvo mjesto osvojio je Mlađen Samardžić iz BIH s rezultatom 21:27, drugo mjesto Matija Crnković s vremenom 22:41, a treće Ivan Bičanić s vremenom 23:42.

Prvo mjestu u ženskoj konkurenciji Helena Gleđa s vremenom 28:38, drugo Danijela Černić vrijeme 28:47, a treće mjesto osvojila je Sandra Privšek s vremenom 29:24.

U dječjoj utrci nastupilo je 70 trkačica i trkača a prvo mjesto osvojio je Patrik Jerković.

Povodom 2. Iočkog polumaratona učenici 4.b razreda OŠ Julija Benešića, s učiteljicom Kristinom Čobanković, izradili su i mobilnu aplikaciju. U besplatnoj aplikaciji korisnici su mogli pronaći sve informacije o Iloku i utrci.

Aplikaciju možete pogledati na sljedećem linku: https://iloksrijem.glideapp.io/