Odmor iz snova u Kući za odmor Vučedol

Foto: Vedran Barošević

VUKOVAR, Iz godine u godinu Vukovar, kao turistička destinacija, postaje sve zanimljivija turistima iz cijele Hrvatske ali i inozemstva. Slijedom toga sve je više i smještajnih kapaciteta za turiste koji se odluče posjetiti grad na Dunavu. Jedan od novijih smještajnih objekata u Vukovaru je i “Kuća za odmor Vučedol” u vlasništvu Vedrana Baroševića.

U kući od 150 m2 , terasom 80 m2, gosti imaju mogućnost korištenja dvije kupaonice, tri spavaće sobe s osam kreveta, kuhinju, blagavonicu i dnevni boravak ukrašen prekrasnim kaminom. Dvorište uređeno sojenicom, roštiljom, vanjskim jacuzzijem idealno je za manja druženja ili potpuni bijeg od stvarnosti u netaknutoj prirodi.

Foto: Vedran Barošević

Sve to nalazi se kraj Dunava uz Muzej Vučedolske kulture, a s pogledom na Vukovarski vodotoranj. Na svega nekoliko kilometara je i centar grada.

“Kuća je građena za osobne potrebe no kako se turizam u Vukovaru sve više razvijao odlučio sam ju davati u najam. Gosti dolaze iz svih krajeva svijeta,” kaže Barošević.

Ljubav prema prirodi dovela je do unikatnog izrađivanja namještaja, te se u kući nalazi pravo malo bogatstvo drvenih rukotvorina spojenih s daškom modernog stila.

„Gosti imaju pozitivne dojmove te se iznova vraćaju“, istaknuo je Barošević.

Pogodna je za proslave rođendana, krštenja, krizme, a i djevojačke večeri. Zbog svega navedenog popunjenost je velika te nema još puno slobodnih termina…

Jedan od onih koji je  posjećivao kuću i ponovno se vraćao je i proslavljeni hrvatski rukometaš Renato Sulić.

Foto: Vedran Barošević

“Kada sam prvi put posjetio “Kuću za odmor Vučedol” iskreno nisam znao što mogu očekivati. Međutim, više sam nego zadovoljan i stoga se uvijek rado vraćam. Kada dolazim u Vukovar ne razmišljam o drugom smještaju. Kuća ima sve potrebno za kvalitetan odmor i ukusno je uređena. Uz to Vučedol je predivan, Dunav je blizu, a posebno je dojmljiv taj mir koji ovdje pronađem”, rekao je Sulić.

Više informacija o ” Kući za odmor Vučedol” možete saznati i na Bookingu http://www.booking.com/Share-SEZ08DM

Sve dodatne informacije o ” Kući za odmor Vučedol” možete dobiti na e-mail vbarosevic@gmail.com